SURF SPOTS I OMRÅDET

Hvad og hvor er godt?

Lemvig kommune ligger i et naturområde med masser af vand, æ’ hav eller Fjord eller ikke mindst de mange små søer rundt omkring. Derfor er området perfekt til vandaktiviteter som Kajak Surfing, KiteSurfing, Bølge Surfing, SuP Surfing og Wind Surfing – samt aktiviteter man kan lave i og på vand! Der er noget for enhver smag og niveau. På Fjorden kan man tage ud på vandet i mere rolige omgivelser, mere børne – og begyndervenligt. Er man til endnu mere adrenalinkick og øvet surfer kan man prøve kræfter ude på vesterhavet.

KITESURF SPOTS

www.kitemekka.dk kan man finde de forskellige kitesurf spots i vores område. Især HAARUM & RYLETORV er gode steder at kitesurfer for begynderen såvel som den øvede kitesurfer. Har du brug for undervisning, kan du kontakte SpiritSurf.

FERRING SØ: Ferring Sø ligger ved Vejlby Klit og Ferring (Bovbjerg). Dette Spot er ikke beskrevet på Kitemekka. Her er godt at kitesurfe, når vinden er SW, S & SØ. Dette er i forhold til, at man parkerer på parkeringspladsen beliggende i nord, 500 m, vest for den lille forladte by, Strande.

Bare vær forsigtig: Der er i perioder mange fiskenet i søen. Nogle steder, i startenaf søen, hvor man går i vandet, er vandet ikke særlig dyb.. I midten af søen er der dybt vand.

WINDSURF

De samme steder som kitesurfing. Dog er finnen på boardet ofte længere end på et kitesurfboard, så man skal passe på, at vandet er dybt nok til at kunne vindsurfe. Stranden ved Lemvig campingplads er velegnet vindsurfere, og der er vandet dybt nok. Vi tilbyder ikke undervisning i Windsurfing. Prøv evt. at kontakte Lemvig Sejlklub for denne aktivitet.

SUP SURF:

Hvor der er vand, kan du ALTID SUP Surfe. Vi anbefaler at Sep Surfe i Lemvig og omegn. Enten i området ved Lemvig Skatepark eller omkring stranden ved Lemvig camping/ Feriecenter og Gjellerodde. Ved fjorden er også meget smuk natur og ikke altid så blæsende. I Lemvig finder du ofte rolige steder, selv om det er blæsende. Læs mere om udlejning og kurser hos SpiritSurf i Lemvig.

Bølge Surf:

Høfde Q: Meget populær. Ligger ude ved Fjaltring.

Thyborøn: parkering kan ske ved Natturrum bag Sneglehuset. Gå 300 m. sydlig retning – og der er en god surf spot for Wave surfere.

Thyborøn Surfcenter tilbyder undervisning i bølgesurfing.