(KiTe)Surf Spots i området

KITESURF SPOTS I OMRÅDET: Med al respekt, vi er IKKE et turistinfo bureau, der kan leve af at tage telefonen og oplyse (kite) surfere om, hvor de gode kitesurf spots i området er, men du kan læse dette indlæg og måske blive klogere… OG Ellers “GOOGLE IS YOUR FRIEND” 🙂

Lemvig kommune ligger i et naturskønt område med masser af vand, æ’ hav eller Fjord eller ikke mindst de mange små søer rundt omkring.

HUSK AT TAGE JERES AFFALD MED JER, NÅR I FORLADER OMRÅDET!

Derfor er området perfekt til vandaktiviteter som Kajak Surfing, KiteSurfing, Bølge Surfing, SuP Surfing og Wind / Wing Surfing .m.m.

KITESURF SPOTS

www.bipper.dk kan man finde forskellige surf spots i vores område. HAARUM er et godt steder at kitesurfer for begynderen såvel som den øvede kitesurfer. FERRING SØ: Ferring Sø ligger ved Vejlby Klit og Ferring (Bovbjerg). Dette Spot er ikke beskrevet på Bipper.dk . Her er godt at kitesurfe, når vinden er SW, S & SØ. Dette er i forhold til, at man parkerer på parkeringspladsen beliggende i nord, 500 m, vest for den lille forladte by, Strande. Bare vær forsigtig: Der er i perioder mange fiskenet i søen. Nogle steder, i starten af søen, hvor man går i vandet, er vandet ikke særlig dyb. I midten af søen er der dybt vand.

EGEN ANSVAR PÅ VANDET: På ovenstående SPOTS er der ingen livredder med båd, der holder opsyn på land eller i vand. Derfor man tager ansvar for sig selv og de risici, der er forbundet med at være ude på vandet.

Windsurf/WING & FOIL SPOTS

De samme steder som kitesurfing. Dog er finnen på boardet ofte længere end på et kitesurfboard, så man skal passe på, at vandet er dybt nok til at kunne vindsurfe/WING. Stranden ved Lemvig campingplads er velegnet vindsurfere, og der er vandet dybt nok.

Surf sup (SUP) spots

Hvor der er vand, kan du ALTID surfe SUP. Vi anbefaler at Sup Surfe i Lemvig og omegn. Enten i området ved Lemvig Skatepark eller omkring stranden ved Lemvig camping/ Feriecenter og Gjellerodde. Ved fjorden er også meget smuk natur og ikke altid så blæsende. I Lemvig finder du ofte rolige steder, selv om det blæser.

Bølge Surf Spots

Høfde Q: meget populær . Ligger ude ved Fjaltring.Thyborøn: parkering kan ske ved Naturrum bag Sneglehuset. Gå 300 m. sydlig retning – og der er en god surf spot for bølge surfere.